Selmer Modèle 26 altsaxofon -21.000.-

Rigtig flot gammel Selmer fra 1927!

Saxofonen er hovedrepareret i værkstedet og spiller fantastisk godt. Den har en fin varm klang, og stemmer fint. Mekanikken er gennemjusteret og alle justeringsmaterialer, puder og fjedre er skiftet.
Saxofonen patina og nogle små kosmetiske fejl, som følge af det langt liv og nogle af de lidt grove hænder, den tidligere har været igennem, så den ender nok ikke på et museum, men helhedsindtrykket er stadig et rigtig flot vintagehorn.

Ergonomisk er den selvfølgelig lidt mere gammeldags end de klassiske Selmere vi kender fra 50-erne og op til idag, men den føles mere “fin” og elegant end mange af de andre horn fra samme periode, jeg synes den er dejlig at spille på.

sælges incl. et års ubegrænset adgang til gratis eftersyn i værkstedet.