Udlejning

Her kan du leje et instrument i en periode. Så kan du prøve om det er noget for dig, inden du beslutter dig for et eventuelt køb.
Hvis du så bliver glad for instrumentet, kan du senere købe det med rabat.
Alle lejepriser er for nye, klargjorte instrumentet. Du får altså et helt nyt instrument i perfekt stand, lige til at spille på.

Den første gang du lejer instrumentet betaler du et oprettelsesgebyr på 400.- incl moms sammen med din første leje.
Du kan leje instrumenterne for 3 måneder ad gangen. Herunder kan du se priserne på 3 måneders leje inkl. moms:

    Yamaha YAS-280 altsaxofon 1.600,-

    Yamaha YTS-280 tenorsaxofon 2.500,-

    Yamaha YCL-255S Klarinet 900,-

    Yamaha YFL-212 tværfløjte 1000,-

Hvis du på et tidspunkt får lyst til at købe instrumentet, får du rabat svarende til halvdelen(50%) af den leje, du allerede har betalt. Det gælder ikke oprettelsesgebyret.
Priseksempel: Efter 6. måneders leje, beslutter Emma sig for at købe en YAS-280 altsax. Hun har betalt ialt 2800.- i leje, og får således 1400.- i rabat på saxofonen i forhold til nyprisen.

Lejer hæfter for eventuelle skader, bortkomst, tyveri mv. Tjek evt. om din egen forsikring dækker.
Almindeligt slid og mindre brugtspor må forventes når man bruger et instrument, men misligholdelse eller mange ridser som giver en uforholdsmæssig værdiforringelse af instrumentet i forhold til den tid, det har været lejet i, hæfter lejeren ligeledes for.

Der er ubegrænset adgang til gratis eftersyn i værkstedet i lejeperioden, og du får altid et års ubegrænset adgang til gratis eftersyn i værkstedet, når du køber et instrument. Dette gælder fra købsdatoen, ligemeget hvor længe du evt har haft lejet instrumentet inden da.

I forbindelse med større reparationer kan man leje et instrument i en kortere periode hvis jeg har noget relevant på lager. Dette aftales fra gang til gang.  

Andre instrumenter som jeg forhandler kan udlejes på lignende vilkår efter aftale. kontakt mig hvis du er interesseret i dette. 

Alle priser er incl moms, der tages forbehold for fejl og prisændringer. 

Instrumenter du kan leje:
Yamaha YAS-280 altsaxofon
Yamaha YTS-280 tenorsax
Yamaha YCL-255S klarinet
Yamaha YFL-212 tværfløjte